GDPR

 

GDPR:

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Jeg behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte mig på e-mail pia@duerfantastisk.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.

 

I forbindelse med dit køb hos "Du er fantastisk v/ Pia Dean" har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

 

Dit navn / firmanavn

Din adresse

Din e-mailadresse

Dit telefonnummer

evt. CVR-nummer

Dine betalingsoplysninger

 

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til Post Nord med henblik på levering af dine indkøb.

 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Vi anvender tredjeparter til behandling af

- dine betalingsoplysninger — one.com og Dinero

- dine bookinger—Terapeutbooking

- håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Mailchimp

 

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

Du er Fantastisk v/ Pia Dean

CVR-nr.25666690

Muldbjergvej 19B

6971 Spjald

Tlf.: 29247110

E-mail: pia@duerfantastisk.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over Du er Fantastisk v/Pia Dean´s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

 

 

Gør som mange andre

Bliv din egen ekspert

Tilmeld dig dig nyhedsbreve om sundhed for krop og sjæl .

Nul spam. Kun e-mails om sundhed for dig

 Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kom med indenfor

* indicates required

Copyright @ All Rights Reserved

'); fbq('track', 'PageView'); })();