Referencer

Pia Dean Pedersen

Muldbjergvej 19B

6971 Spjald

Tlf. 29247110

E-mail: pia@duerfantastisk.dk

 Jeg tog ud til Pia for at få Bars behandling


som gjorde, at jeg trods mange års modgang med sygdom mm, kan se noget anderledes på tingene, samt kan se lysglimt af den glade kvinde jeg var engang.


Pia er en utrolig smuk sjæl, som sætter en ære i at gøre noget godt for andre. Hun formår at dele ud af sin visdom, som er meget anderledes positivt end jeg nogensinde har prøvet før.


Hun formår at få mig til at tænke anderledes omkring mig selv, og man skal ikke gå tilbage til skramlet, og rode op i det igen, men fremad på den positive måde.


Desuden ser hun vinkler som kan bruges, så man kommer i gang med at få det bedre, idet hun også er kostvejleder mm.


Jeg vil på det varmeste anbefale Pia, idet hendes kompetencer uden tvivl kan hjælpe rigtig mange mennesker, og du vil opleve en sjælden blomst, som vil dig det allerbedste.


Kærlig hilsen

Chanet

.


Jeg vandt 3 konsultationer ved kostrådgiver

De sidste 20 uger har jeg været igennem en lille rejse.


Jeg var blevet en smule (del) overvægtig. Det hele startede med at jeg vandt tre gratis konsultationer ved kostrådgiver Pia Dean Pedersen, på facebook. Hvor jeg tænkte at det fik jeg nok ikke noget ud af, men gav det er forsøg, bare for at se hvordan det var at gå til kostvejledning.


Efter første konsultation, syntes jeg at det virkede rimelig spændende, og begyndte at sætte nogen mål, i samarbejde med Pia, med kostændringer og lignende.


Det må jeg sige at det gav pote, jeg satte et mål, at jeg skulle kunne tabe mig 20 kilo på 20 uger. Det foregik uden at bruge nogen form for kur, men kun kostændringer og så vidt muligt motion.


Det viste dig at give pote, målet sluttede i går hvor jeg tilsammen har tabt 20,6 kg på 20 uger og 3 kg inden, det vil sige st jeg har tabt mig 23,6 kg i alt.


Folk har kigget mærkeligt på mig, da jeg har fortalt at jeg har været ved rådgiver, og om det ikke koster kassen.


Men det er sgu billigt nok og kan godt betale sig, jeg kunne ikke klare det uden hjælpen, det var god motivation i det også.


Samtidig fik jeg trænet mig op til og gennemført rigtige mænd løbet på 10 km og 7 holdopgaver iført branddragt, sammen med mine gode kollegaer fra Falck i ringkøbing👍

 

Eyðun

 

3 måneders online kostvejledning

Så er de sidste par uger gået og alt kører bare👏👏 der bliver lavet ugeplan og lagret er fyldt op til de dage hvor man bare ikke gider stå i køkkenet.


Ja selv min mand er hoppet med på vognen ( ca 80%) så er det også lidt sjovere at stå og lave mad😀


Jeg har længe ville fortælle dig en anden god nyhed / ændring der er sket ifht kost omlægningen, men har lige ville være helt sikker i min sag. Jeg har de sidste 7 år haft et udslæt på min krop( mest skinnebenet) on/ OFF i længere perioder .


Det er simpelthen væk!!!!!!!


Det brød lige lidt frem i den periode op til fødselsdagen hvor jeg ikke helt fulgte planen.. og drak rigtig mange Pepsi max.. jeg mistænker den max for en hel del!!!


Jeg er blevet helt fan af at slippe for udslæt, migræne, træthed og forstoppelsen👏👏👏


Linette

 


Gør som mange andre

Tilmeld dig dig nyhedsbreve om sundhed for krop og sjæl .

Nul spam. Kun e-mails om sundhed for dig

 Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.Copyright @ All Rights Reserved

'); fbq('track', 'PageView'); };